luni, 9 august 2010

A.D.O.R.












Cred (de fapt sunt convinsă) că aceasta va fi cea mai lungă postare a mea, dar nu rezist tentaţiei de a vă arăta ce a ieşit pană la urmă. Motive subiective nu mi-au permis să fiu prezentă nici la aranjarea modelelor, nici la vernisajul propriuzis, astfel încât am fost nevoită să mă mulţumesc cu pozele făcute de "coechipieri", de cei ce au dus la bun sfârşit visul multora dintre noi:














 
 
 
 






Acestea sunt doar o parte dintre modelele expuse, ca să vă faceţi o idee asupra ceea ce pierdeţi daca nu vizitaţi expoziţia de la Diverta Acasă (Magazinul Diverta, str. Magheru nr. 9, Piaţa Romană).

6 comentarii:

  1. Superb ceea ce faci! Ai talent si daruire! Felicitari! Ma fac si eu persoana interesata la blogul tau ca sa te am aproape :). Treci si pe la mine daca iti face placere.O seara buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Andreea. :)

    Voi trece cu siguranta, deja am vazut ceva ce mi-a facut cu ochiul :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Melianda, Ioncik, va multumim :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut,faci link exchange 3 way ? Iti adaug linkul pe site-ul www.joculete-gratis.com ,iar pe site-ul tau sa adaugi linkul http://www.jocuri-masini.in cu titlul Jocuri cu masini .Daca esti deacord ,te rog adauga linkul meu la tine in site ,apoi trimite-mi datele site-ului tau .Multumesc,o zi buna .

    RăspundețiȘtergere

 

Missing You Blogger Template