sâmbătă, 24 aprilie 2010

Lazlo original #8




Am găsit fotodiagrama acestui model superb pe un forum rusesc.

8 comentarii:

  1. Vaiiii,vaiiiii si iara vaiiii!!!!!
    Foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut! M-ar interesa si pe mine sa fac acest model, am vazut de curand o poza cu el pe un forum si chiar ma gandeam unde as putea gasi o diagrama. La link-ul postat de tine nu reusesc sa vad pozele(apare mesajul FORBIDDEN). Oare trebuie sa fac un cont sau ceva de genul asta ? Si multe felicitari pentru rezultatul final ! E foarte frumoasa steluta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow, esti a treia persoana care-mi spune ca nu poate vedea pozele de acolo. Deja ma simt norocoasa, pentru ca eu nu mi-am facut cont pe acel forum. dar eu cred ca voi incercati sa intrati pe un alt link pus pe acea pagina. Si va redirectioneaza pe un alt forum rusesc unde e nevoie de nu stiu cate postari ca sa ai acces la unele diagrame.
    Aici nu trebuie sa intri pe nici un alt link de pe acea pagina ci doar sa te uiti in josul paginii :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi pentru raspunsul prompt! Tot ce fac e sa dau click pe link-ul pus de tine...si nu apar pozele. Poate daca te-as ruga sa faci niste print-screen-uri sau sa salvezi pozele...ai fii foarte draguta sa ma ajuti si sa imi trimiti cumva pozele? te roog, daca nu cer prea mult(desi cred ca cer :D ) :)imi doresc tare mult sa fac modelul asta.
    mail-ul meu este: acsalicilic@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Dai o cafea cand ni se intersecteaza drumurile? ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Dau si doua, daca esti din cluj :))

    RăspundețiȘtergere

 

Missing You Blogger Template