joi, 4 februarie 2010

Adinei Păun, cu pălăria ridicată

Acest model este Kusudama Oriro - prima kusudama românească, prima kusudama inventată de Adina Păun

  
Cine doreşte să execute acest model găseşte fotodiagrama aici http://origamiromania.forumgratuit.ro/la-scoala-f11/kusudama-oriro-fotodiagrama-t384.htm

7 comentarii:

  1. Oana, ma faci sa ma inrosesc pana in varful urechilor!
    Iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si pentru "reclama". :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Adina, jos palaria,,, datorita tie am realizat o expozitie superba... nu de sarbatoarea castanelor cum ne-am planificat... dar a fost o reusita... cartile pe care mi le0ai dat mi-au fost de un real ajutor... tacerea mea = cu munca depusas... in curans iti voi trimite aspecte de la activitati... primul pas: www. didactic.ro inv prescolar, diverse Drumul hartiei... Iti multumeste "veterana din maramures"... JOS PALARIA in fata ta !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca in cutia pandorei sa existam si mnoi , maramurersul!!! te pupam dulce !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai se pune problema? Daca nu ati fi existat voi n-ar fi existat nici cutia. Ar fi fost doar niste vise imprastiate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Marcela, va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase!
    Am gasit proiectul Drumul Hartiei pe didactic.ro si trebuie sa va spun ca am ramas masca!! V-au iesit niste minunatii, jos palaria!
    Felicitari inca o data si o primavara frumoasa!

    Lipo, multumim pentru gazduire! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Adina, as prefera fara fara " doamna" ci simplu: marcela.Nu cred ca anii, sunt o piedica ata timp cat de zecii de ani nu reusesc sa termin clasa a IV-a si sa trec in aV-a.Dupa mine conteaza sufletul, care trebuie sa ramana mereu tanar...
    daca in urma cu cateva luni,spuneam " Jos palaria in fata ta", o afirm si acum dupa munca, deloc usoara de a deschide o expozitie: JOS PALARIA !!!!
    Expozitia ADOR consider ca a fost mai mult decat o reusita... A fost ceva de vis.... cutia ta cu vise...O cutie care pe langa vise, a reusit sa acumuleze ADMIRATIA!!!!
    cauta mai adanc in cutia ta cu vise... sunt sigura ca ai vocatie de DASCAL nu de invatator sau profesor....
    Inca o observatie: ai in acea cutie fermecata o mana de oameni unul si unul.... ma inclin si in fata lor... au dat lectii de viata multora...pacat ca acea multime poate nu urmaresc aceste saituri...Felicitari tuturor ORIGAMISTILOR!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

 

Missing You Blogger Template